Hii!!
Leuk dat je mijn website komt bezoeken!
Heb je vragen aan me persoonlijk? stuur dan altijd een mail met de telefoon gaat dat niet lukken.
Via het contact formulier kan je me boeken voor een optreden, en via de pagina Socials kan je me via de andere kanalen ook volgen.
Zie ik je binnenkort bij één van mijn optredens? Heb je een leuke foto van ons samen stuur hem ook maar dat is altijd leuk om terug te zien natuurlijk!


Waar kijk jij het lieft naar live video's

  Facebook   Tiktok   Youtube


Nieuws


Terug naar overzicht

09-02-2024

Speciaal voor uw radiostation

Maak een account aan op mijn website en dan kan u de content rondom Wendy Kreté in hoge kwaliteit en gratis downloaden. Ook komen er een aantal jingles op die we zullen maken en zo kan u die draaien op uw radiostation, Tevens heb ik er een gastenboek ingezet en het lijkt me leuk als je eens een berichtje zou willen achter laten en zo kunnen uw collega's u mogelijk ook leren kennen..

Liefs, WendyTerug naar overzichtMedia Live optredens voor meer filmpjes en muziek klink op de knop Media & Discografie

Biografie


 

 


Mijn biografie in het kort.

Ik ben Wendy Kreté,

Geboren 30-12-1989 te S'-Hertogenbosch
Liefde vol opgevoed door mijn vader en moeder in het huis waar ze nu nog wonen.
Vanaf ik klein ben zing ik al, vroeger op mijn slaapkamer stond ik al te zingen.
Jaren later ben ik er professioneel mee begonnen het is mijn passie om te zingen en om mensen te vermaken.
Jammer genoeg heb ik dit maar een paar jaar kunnen doen omdat ik zwanger werd van mijn kinderen.
Dat is een meisjes droom en heb ik de keuze gemaakt om mijn kinderen groot te brengen en te kijken wanneer ik verder kon met zingen.
Ik heb 2 kinderen Chevenna en Djana, Danny heeft er ook 2 en samen hebben we toch nog gekozen om een kleine wonder samen te maken dus een lekker groot gezin en een gezin dat er helemaal achter staat, en waar ik van kan genieten van de momenten dat ik niet aan het zingen ben.
Daarna wilde ik gaan zingen nu de meeste kids uit de luiers zijn en ik me kan richten op mijn andere droom
Dat moment is nu!
Het eerste grote podium waar ik heb mogen staan is het levenslied in Den bosch, ik was één van de gelukkigen die zich had ingeschreven voor de 1uur sjow en ook was uitgeloot om het podium te mogen betreden.
Stik zenuwachtig stond ik daar voor het grote publiek. Na dat optreden wist ik het zeker 'ik wil door en niets anders meer.
Vanaf dat moment is het hard gegaan, ik word regelmatig gevraagd door mensen en evenementen. En nu een kijk ik mooi terug op wat ik afgelopen jaar bereikt heb.
2024 word ook een mooi jaar, er staan al wat studio momenten geplant en wil dan met een knaller van een singel komen met een mooie presentatie.
Samen met mijn vriend zijn we hard aan het werken om mooie diverse liedjes te kunnen maken en zingen om zo iedereen te kunnen laten genieten van de muziek die we maken. Kwaliteit vinden we echt belangrijk om zo goed en professioneel te kunnen werken.
Ik wil het podium op knallen! Ik heb voor mijzelf het moment gekozen om weer door te kunnen gaan. Ik heb een lekker groot gezin waarmee ik het zingen nu kan combineren wie wil dat nou niet?
Je meisjes droom en je passie kunnen doen met een gezin/familie die achter je staat om me te zien genieten heerlijk is dat.
Nu ben ik 34 jaar en kan ik nog heel wat jaren verder met mijn muziek, stralend op het podium en muziek maken en opnemen in de studio.

                                                                   Liefs, Wendy 

  
E-mailen
Bellen